Komende activiteiten

Op deze pagina kun je lezen wat we de komende tijd gaan organiseren!

Wij organiseren onder anderen:

- Gastlezingen

- Bedrijfsbezoeken

- Leden vergaderingen

- Leden barbecues

- Kroegenavonden

- Jaarlijkse buitenlandse reis

De stal van de toekomst

AB-vakwerk nodigt uit!Op 22 april geeft AB-vakwerk een workshop over hoe de stal er in de toekomst uit zal moeten zien. Hier krijgen we een kijkje in het proces van de stalbouw. Als afsluiter is er een borrel met buffet 🍻Graag zien wij en AB-vakwerk jullie op maandag 22 april op de dairy Campus in Leeuwarden.Opgeven voor 13 april via de mail of een berichtinfo.agri-ceres@hvhl.nlMaandag 22 aprilvan: 14:45tot: 18:15Bokumserdyk 11, 8912 CALeeuwarden

Lees meer »

Stadium generale

Hoe zit de toekomst van de landbouw eruit?Vraag jij je dit ook af, kom dan naar de stadium generale op het Van Hall Larenstein. Hier wordt het onderwerp besproken door verschillende sprekers- Emiel Elferink, lector op het Van Hall Larenstein. Hij zal beginnen met de klimaatveranderingen en wat de impacten hiervan zijn voor de landbouw- Geert-Jan van der Burgt, onderzoeker bodemvruchtbaarheid en bemesting. Geert-Jan komt ons wat vertellen over hoe de boeren de stikstofkringloop kunnen sluiten en hoe de bodem verbeterd kan worden.- Alex Datema, melkveehouder en directeur Food & agri bij de Rabobank. Hij wil graag zijn visie op de toekomst met jullie delen en welke rol de bank daarbij heeft.Na de lezingen is er ruimte voor discussie en interactie met de sprekers en andere deelnemers.Lijkt jouw dit nou interresant? Wees erbij op dinsdag 2 april13:30 - 16:00Agora 1, LeeuwardenMeld je aan via de link 🔗 in de beschrijving.

Lees meer »

ALV 2/ Nieuwjaarsborrel

Agri-Ceres nodigt al haar leden uit op om 11 januari naar de nieuwjaarsborrel/ALV te komen. Tijdens de ALV bespreken wij het potentiële nieuwe bestuur en vragen wij goedkeuring van onze leden voor inhamering.

Lees meer »

Veebeoordelen

Wij worden op 18 januari 2024 uitgenodigd door Bijlstra- Vernooij op hun melkveebedrijf. Tijdens de avond zullen wij oefenen met het vee beoordelen en worden wij daarbij geholpen door Hielke van der Gaast, vee beoordelaar bij CRV.

Lees meer »

Schaatsen met Agri-Ceres

Haal je ijzers maar uit de kast want het is weer tijd om te gaan schaatsen!Agri-Ceres nodigt jullie uit om samen een actieve en gezellige avond tegemoet te gaan op de ijsbaan.Voor leden is het schaatsen gratis + her eerste drankje na het schaatsen!

Lees meer »

Kroegenavond Agri-Ceres

Houdt deze donderdagavond alvast vrij in je agenda want Agri-Ceres organiseert weer een kroegenavond!Donderdag 7 december is de vereniging te vinden in onze stamkroeg Café de Kantelaar in hartje Leeuwarden! We beginnen vanaf 21:00 uur met een GRATIS welkomstdrankje voor leden. Voor de rest van de avond geldt er een 25% korting op drankjes als je gebruik maakt van je ledenpasje.Wij hebben er alvast heel veel zin in en we hopen jullie daar de donderdagavond te zien! 🥳Met vriendelijke groet,Bestuur Agri-Ceres

Lees meer »

ALV 1

Agri-Ceres nodigt al haar leden uit op om 23 november naar de 1e ALV van dit schooljaar te komen. Onder het genot van een hapje en drankje worden jullie op de hoogte gebracht over wat er allemaal speelt binnen de vereniging, bespreken we de jaarcijfers en blikken we vooruit wat er in de tweede helft van het schooljaar voor jullie te wachten staat!

Lees meer »

Halloween After-Party

Op 14 november organiseren de studieverenigingen Lucentis, Animoso en Agri-Ceres een Halloween after-party in de Kantelaar! Neem al je vrienden mee en kom om 20:00 naar café de Kantelaar. Geniet van de ledenkorting op de drankjes!

Lees meer »
Activiteiten 2022-2023 Datum Tijd Plaats
Gastlezing Peter de Jong 6-02-2024 van Hall Larenstein Agora 1
Discuccie over de wolf 15-02-2024 van Hall Larenstein Agora 1
Kroegentocht 7-03-2024 21:00 Café de Kantelaar
Pubquiz 18-04-2024 20:00 Café de Kantelaar
Activiteit met AB-Vakwerk 22-04-2024 14:45 Dairy Campus

Aankomende activiteiten 2022!