Komende activiteiten

Op deze pagina kun je lezen wat we de komende tijd gaan organiseren!

Wij organiseren onder anderen:

- Gastlezingen

- Bedrijfsbezoeken

- Leden vergaderingen

- Leden barbecues

- Kroegenavonden

- Jaarlijkse buitenlandse reis

Gastlezing drenchen

Dinsdag 6 december staat er een gastlezing over drenchen gepland. Deze lezing wordt verzorgt door Emmy Jansen van het bedrijf Nimrod. Dit bedrijf maakt en vindt nieuwe hulpmiddelen uit voor dierenartsen die zij kunnen gebruiken in de praktijk.

Lees meer »

Kroegenavond Agri-Ceres

Op donderdag 1 december organiseert Agri-Ceres een kroegenavond. Wil jij graag kennismaken met je medestudenten in een andere sfeer? Kom dan die donderdag naar Café de Kantelaar in het centrum van Leeuwarden!

Lees meer »

Excursie loonbedrijf Sijbranda met aansluitende BBQ

Op 14 juni gaan we als studievereniging een excursie doen naar het loonbedrijf Sijbranda. Hier komt een gastspreker en krijgen we een kijkje in het moderne loonbedrijf dat zich daar bevindt. Als afsluiter vind er ook een heerlijke barbecue plaats. Aanmelden kan binnenkort via de onderstaande button.

Lees meer »

Leden barbeque

25-03-2022  Om onze leden te bedanken organiseren wij jaarlijks een leden barbecue. Het evenement vind plaats op vrijdagavond 25 maart vanaf 17:00, locatie wordt later nog bekend gemaakt. Het zal hangen om een locatie afhuren of bij iemand van het bestuur, kosten hiervoor zijn 10 euro barbecueën

Lees meer »

Schaatsen in de Elfstedenhal

17-03-2022 Schaatsen met ze allen in de Elfstedenhal in Leeuwarden en daarna met ze alle gezellig een drankje na doen in de aangelegen kantine! Studievereniging Agri-Ceres biedt dit evenement gratis aan voor leden! Na het schaatsen is er nog de mogelijkheid om met een groep de stad in te gaan!

Lees meer »

GECANCELD Bijeenkomst Caroline van der Plas

Helaas moeten wij de bijeenkomst met Caroline van der Plas cancelen. Caroline is positief getest op corona waardoor het niet mogelijk is om naar Leeuwarden te komen. We hopen dat we zo snel mogelijk een nieuwe data hebben voor de bijeenkomst met Caroline van der Plas.

Lees meer »
Activiteiten 2022-2023 Datum Tijd Plaats
Lezing over Drenchen 6 december 13:15 - 14:45 F1.12
Caroline van der Plas 23 januari
Bedrijfsbezoek Procross* 11 januari
Buitenlandsestudiereis* januari

* Onder voorbehoud

Aankomende activiteiten 2022!