Komende activiteiten

Op deze pagina kun je lezen wat we de komende tijd gaan organiseren!

Wij organiseren onder anderen:

- Gastlezingen

- Bedrijfsbezoeken

- Leden vergaderingen

- Leden barbecues

- Kroegenavonden

- Jaarlijkse buitenlandse reis

Pubquiz

Win jij met jouw team de hoofdprijs? Agri-Ceres nodig jullie op donderdag 6 april uit om mee te doen met de pubquiz. Voor de winnaar ligt er een prijs klaar!

Lees meer »

Schaatsen met Agri-Ceres

Haal je ijzers maar weer uit de kast want het is weer tijd om te gaan schaatsen! Agri-Ceres nodigt jullie uit om samen een actieve en gezellige avond tegemoet te gaan op de ijsbaan. Voor leden is het schaatsen en het huren van schaatsen gratis. 

Lees meer »

Gastlezing Friesland Campina

Wat gebeurt er eigenlijk met de melk nadat het van je erf is opgehaald? Zuivelcoöperatie Friesland Campina neemt ons mee in het verwerkingsproces van melk. Ook krijgen we de ins en outs te horen over de melkfabriek die in Leeuwarden gevestigd is! Kom op donderdag 9 maart om 16:00 naar lokaal F1.12 en luister mee met deze gastles. Tot dan!

Lees meer »

Gastlezing Agrifirm Exlan

Op donderdag 23 februari zal er een gastlezing gegeven worden door Dennis Schneider waarin het nieuwe GLB, de basiseisen en de ecoregelingen worden toegelicht. Tot dan!

Lees meer »

Kroegenavond Agri-Ceres

Het is weer zo ver, de kroegenavond met Agri-Ceres! Deze keer met extra goed nieuws, namelijk dat alle leden een gepersonaliseerde ledenpas krijgen wat de beschikking geeft om een drankje met 25% korting te kunnen kopen. Meer informatie hierover volgt.

Lees meer »

Wintergala

Haal je mooiste outfit uit de kast en kom op woensdag 11 januari naar het wintergala! Het gala wordt gehouden in de Koperen Tuin in Leeuwarden. Het begint om 21:00 uur en is tot 01:00. Tot dan!

Lees meer »

Gastlezing drenchen

Dinsdag 6 december staat er een gastlezing over drenchen gepland. Deze lezing wordt verzorgt door Emmy Jansen van het bedrijf Nimrod. Dit bedrijf maakt en vindt nieuwe hulpmiddelen uit voor dierenartsen die zij kunnen gebruiken in de praktijk.

Lees meer »

Kroegenavond Agri-Ceres

Op donderdag 1 december organiseert Agri-Ceres een kroegenavond. Wil jij graag kennismaken met je medestudenten in een andere sfeer? Kom dan die donderdag naar Café de Kantelaar in het centrum van Leeuwarden!

Lees meer »
Activiteiten 2022-2023 Datum Tijd Plaats
Buitenlandse studiereis 19.10.2023 - 22.10.2023 Denemarken
ALV 1 23.11.2023 Leeuwarden
ALV 2 11.01.2024 Leeuwarden
Waddencafé waddenlandbouw 7.8.2023 19:00 - 21:30 Nieuwestad 49, 8911CJ Leeuwarden

* Onder voorbehoud

Aankomende activiteiten 2022!