Komende activiteiten

Op deze pagina kun je lezen wat we de komende tijd gaan organiseren!

Wij organiseren onder anderen:

- Gastlezingen

- Bedrijfsbezoeken

- Leden vergaderingen

- Leden barbecues

- Kroegenavonden

- Jaarlijkse buitenlandse reis

ALV 2/ Nieuwjaarsborrel

Agri-Ceres nodigt al haar leden uit op om 11 januari naar de nieuwjaarsborrel/ALV te komen. Tijdens de ALV bespreken wij het potentiële nieuwe bestuur en vragen wij goedkeuring van onze leden voor inhamering.

Lees meer »

Veebeoordelen

Wij worden op 18 januari 2024 uitgenodigd door Bijlstra- Vernooij op hun melkveebedrijf. Tijdens de avond zullen wij oefenen met het vee beoordelen en worden wij daarbij geholpen door Hielke van der Gaast, vee beoordelaar bij CRV.

Lees meer »

Schaatsen met Agri-Ceres

Haal je ijzers maar uit de kast want het is weer tijd om te gaan schaatsen!Agri-Ceres nodigt jullie uit om samen een actieve en gezellige avond tegemoet te gaan op de ijsbaan.Voor leden is het schaatsen gratis + her eerste drankje na het schaatsen!

Lees meer »

Kroegenavond Agri-Ceres

Houdt deze donderdagavond alvast vrij in je agenda want Agri-Ceres organiseert weer een kroegenavond!Donderdag 7 december is de vereniging te vinden in onze stamkroeg Café de Kantelaar in hartje Leeuwarden! We beginnen vanaf 21:00 uur met een GRATIS welkomstdrankje voor leden. Voor de rest van de avond geldt er een 25% korting op drankjes als je gebruik maakt van je ledenpasje.Wij hebben er alvast heel veel zin in en we hopen jullie daar de donderdagavond te zien! 🥳Met vriendelijke groet,Bestuur Agri-Ceres

Lees meer »

ALV 1

Agri-Ceres nodigt al haar leden uit op om 23 november naar de 1e ALV van dit schooljaar te komen. Onder het genot van een hapje en drankje worden jullie op de hoogte gebracht over wat er allemaal speelt binnen de vereniging, bespreken we de jaarcijfers en blikken we vooruit wat er in de tweede helft van het schooljaar voor jullie te wachten staat!

Lees meer »

Halloween After-Party

Op 14 november organiseren de studieverenigingen Lucentis, Animoso en Agri-Ceres een Halloween after-party in de Kantelaar! Neem al je vrienden mee en kom om 20:00 naar café de Kantelaar. Geniet van de ledenkorting op de drankjes!

Lees meer »

Excursie Spinder

De activiteitencommissie is goed op dreef en heeft voor jullie weer een fantastische activiteit georganiseerd. Op maandag 30 oktober zijn jullie van harte welkom in de nieuwe Spinder fabriek in Drachten. Spinder heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van stalinrichting voor de moderne melkveehouderij!

Lees meer »
Activiteiten 2022-2023 Datum Tijd Plaats
Gastlezing Peter de Jong 6-02-2024 van Hall Larenstein Agora 1
Discuccie over de wolf 15-02-2024 van Hall Larenstein Agora 1
Kroegentocht 7-03-2024 Café de Kantelaar
Activiteit met AB-Vakwerk 13-03-2024

Aankomende activiteiten 2022!