Sponsoren

AB Vakwerk

Bij AB Vakwerk kunnen medewerkers werken aan een kleurrijke toekomst. Ze kunnen direct, en voor langere tijd, aan de slag. In hun eigen vakgebied, maar er kan ook geswitcht worden naar een andere sector. AB Vakwerk betaalt de scholing én omscholing. Agri, bouw, groenvoorziening, infra, industrie, productie of techniek... Dat zijn de sectoren waar wij als AB Vakwerk sterk in zijn. Niet alleen voor onze medewerkers maar ook voor onze opdrachtgevers.

Dit is begonnen in 1959 en nog steeds werken wij vanuit deze coöperatieve gedachte om onze leden, klanten en medewerkers bij elkaar te brengen en zo de bedrijfscontinuïteit te kunnen garanderen. Dit kan bij een piekmoment in het seizoen zijn of vanwege structurele groei. Voor elk arbeidsvraagstuk kan je bij AB Vakwerk terecht. Dit kan op één van onze 8 fysieke locaties in Noord-Holland, Friesland en de Noordoostpolder of bekijk onze mogelijkheden online via abvakwerk.nl.

Sinds dit jaar is AB Vakwerk als hoofdsponsor aan Agri-Ceres verbonden. Door de samenwerking kunnen beide partijen elkaar versterken. Nu en in de toekomst. Voor AB Vakwerk betekent dit het werven van nieuwe medewerkers én leden. Zij vormen de kern van de agrarische coöperatie die al sinds 1959 bestaat. “De agrarische sector heeft jongeren nodig om te innoveren, te groeien en te bloeien, en deze samenwerking tussen Agri-Ceres en AB Vakwerk is een stap in de goede richting om de volgende generatie van agrarische leiders te ondersteunen”, stelt Erwin Wijshake, teamleider agri. Om de jongere doelgroep meer aan AB Vakwerk te binden is het belangrijk om hier aanwezig te zijn. Door de sponsoring wordt de zichtbaarheid van AB Vakwerk binnen Agri-Ceres groter en we steunen deze enthousiaste studievereniging graag.

AB Vakwerk, voor vakmensen die vooruit willen.

De Kantelaar

Beste leden van Studievereniging Agri-Ceres. Welkom in de Kantelaar!

Ik mag trots mijn eerste woord aan jullie schrijven als sponsor! Ik hoop veel leuke avonden voor jullie te verzorgen in mijn mooie café: de Kantelaar. Met de Kantelaar probeer ik (en gelukkig lukt het aardig) niet alleen een nacht- en danscafé te zijn, maar iets meer te bieden. Zo heb ik regelmatig diners, (bedrijf)borrels, studentenborrels, pub quizzen, presentaties, etc. Daarnaast vinden we het fijn om niet vanaf het begin van de avond standje linkerbaan te gaan, maar de avond rustig op te starten, zodat we elkaar nog kunnen verstaan. Uiteindelijk gaan we wel echt los, want daar houden we ook van:)

Ik heb begrepen dat ik jullie sowieso eens per 10 weken als collectief kan verwachten. Gezellig! Natuurlijk zijn jullie ook daar buiten van harte welkom om gebruik te maken van de 25% korting.  Kortom: heel graag tot snel in café de Kantelaar!

 

LTO Noord

LTO Noord is de belangenvereniging van boeren en tuinders. Wij vormen de schakel tussen onze leden, de overheid, de maatschappij en het bedrijfsleven.

 

Door boeren en tuinders te helpen met ondernemerschap, innovatie en duurzaamheid, nemen we ze mee naar de toekomst. Een toekomst waar niet alleen gezond voedsel maar ook duurzaamheid centraal staat. Een toekomst waarin politieke keuzes niet worden bepaald door de stemming van de dag, maar door gezond lange termijnbeleid.

 

Dat doen we met onze leden, voor onze leden en voor de mensen om ons heen. Voor Nederland en de rest van de wereld. Voor ons allemaal. Want een vruchtbare agrarische onderneming en een gezonde sector is beter voor ons allemaal.

 

Wij zijn LTO Noord.

Wij zijn er voor de boer.

Want de boer is er voor ons allemaal.

Huizing Harvest

Over HuizingHarvest

HuizingHarvest werkt wereldwijd in meer dan 70 landen. Met hun kennis van agrotechniek, reizen onze professionals de wereld rond om technische werkzaamheden te verrichten aan bijvoorbeeld tractoren, combines en hakselaars. Dit doen we op locatie bij fabrikanten en grootschalige landbouwbedrijven. We zijn gespecialiseerd in het optimaliseren, testen, aanpassen en assembleren.

 

Bij HuizingHarvest werken we aan de nieuwste machines van allerlei merken. Omdat we merk-ongebonden zijn kunnen medewerkers zich hier breed ontwikkelen. Uiteraard hebben we ook specialisten in huis, met focus op één merk of landbouwvoertuig. Zo werken we samen met onze opdrachtgevers aan de doorontwikkeling binnen de landbouwtechniek wereldwijd.

 

Let’s make it work!