Bij AB Vakwerk kunnen medewerkers werken aan een kleurrijke toekomst. Ze kunnen direct, en voor langere tijd, aan de slag. In hun eigen vakgebied, maar er kan ook geswitcht worden naar een andere sector. AB Vakwerk betaalt de scholing én omscholing. Agri, bouw, groenvoorziening, infra, industrie, productie of techniek... Dat zijn de sectoren waar wij als AB Vakwerk sterk in zijn. Niet alleen voor onze medewerkers maar ook voor onze opdrachtgevers.

Dit is begonnen in 1959 en nog steeds werken wij vanuit deze coöperatieve gedachte om onze leden, klanten en medewerkers bij elkaar te brengen en zo de bedrijfscontinuïteit te kunnen garanderen. Dit kan bij een piekmoment in het seizoen zijn of vanwege structurele groei. Voor elk arbeidsvraagstuk kan je bij AB Vakwerk terecht. Dit kan op één van onze 8 fysieke locaties in Noord-Holland, Friesland en de Noordoostpolder of bekijk onze mogelijkheden online via abvakwerk.nl.

Sinds dit jaar is AB Vakwerk als hoofdsponsor aan Agri-Ceres verbonden. Door de samenwerking kunnen beide partijen elkaar versterken. Nu en in de toekomst. Voor AB Vakwerk betekent dit het werven van nieuwe medewerkers én leden. Zij vormen de kern van de agrarische coöperatie die al sinds 1959 bestaat. “De agrarische sector heeft jongeren nodig om te innoveren, te groeien en te bloeien, en deze samenwerking tussen Agri-Ceres en AB Vakwerk is een stap in de goede richting om de volgende generatie van agrarische leiders te ondersteunen”, stelt Erwin Wijshake, teamleider agri. Om de jongere doelgroep meer aan AB Vakwerk te binden is het belangrijk om hier aanwezig te zijn. Door de sponsoring wordt de zichtbaarheid van AB Vakwerk binnen Agri-Ceres groter en we steunen deze enthousiaste studievereniging graag.

AB Vakwerk, voor vakmensen die vooruit willen.

Beste leden van Studievereniging Agri-Ceres. Welkom in de Kantelaar!

Ik mag trots mijn eerste woord aan jullie schrijven als sponsor! Ik hoop veel leuke avonden voor jullie te verzorgen in mijn mooie café: de Kantelaar. Met de Kantelaar probeer ik (en gelukkig lukt het aardig) niet alleen een nacht- en danscafé te zijn, maar iets meer te bieden. Zo heb ik regelmatig diners, (bedrijf)borrels, studentenborrels, pub quizzen, presentaties, etc. Daarnaast vinden we het fijn om niet vanaf het begin van de avond standje linkerbaan te gaan, maar de avond rustig op te starten, zodat we elkaar nog kunnen verstaan. Uiteindelijk gaan we wel echt los, want daar houden we ook van:)

Ik heb begrepen dat ik jullie sowieso eens per 10 weken als collectief kan verwachten. Gezellig! Natuurlijk zijn jullie ook daar buiten van harte welkom om gebruik te maken van de 25% korting.  Kortom: heel graag tot snel in café de Kantelaar!