Lees over onze laatste activiteiten!

Kroegenavond Agri-Ceres

De eerste editie van de Agri-Ceres kroegenavond ging 1 december 2022 van start. Een avond waarbij een groep jonge agrariërs van kroeg naar kroeg gingen waarbij ze elkaar beter leerden kennen en heel veel gezelligheid meebrachten. 

Lees meer »

Reis naar EuroTier 2022

‘Het voelde als weekend, maar het weekend moest nog beginnen.’ zo blikt één van de student terug op de reis naar EuroTier 2022. Deze tweedaagse reis was van 17 tot en met 18 november en begon om half vier in de ochtend in een bus vanuit Leeuwarden. 50 studenten van het Van Hall Larenstein gingen mee met de door studievereniging Agri-Ceres georganiseerde reis naar de landbouwbeurs, een Duits melkveebedrijf en Trioliet. Het feest begon direct na het vertrek van de bus. Een rit van 7 uur, welke bedoeld was om nog wat te slapen, werd al gauw één groot feest. De gezelligheid zat er vanaf het begin goed in! Een drankje ging open en de muziek ging aan en onder de studenten werd kennisgemaakt. Er gingen studenten mee uit alle jaren van de diverse agrarische opleidingen.

Lees meer »

Welkom Ellen Hazelhoff

Als vervanger voor Jacob-Jan treedt Ellen Hazelhoff bij ons in het bestuur. Ellen zit in het eerste jaar op de opleiding Tuin akkerbouw. Ellen wordt onze nieuwe PR-functionaris en zei zal de sociale media gaan bijhouden en jullie op de hoogte houden van het nieuwste nieuws en activiteiten. Willen jullie een leuk artikel over Ellen lezen? klik dan op de link onder het artikel.

Lees meer »

Jacob-Jan bedankt

Jacob-Jan Aalberts (bedrijfscontact) is afgestudeerd voor de opleiding Melkveehouderij. Jacob-Jan heeft mee geholpen met het oprichten van de studievereniging Agri-Ceres. Doordat hij nu is afgestudeerd stopt zijn studententijd en ook zijn functie bij de studievereniging. Jacob-Jan, wij wensen jou heel veel succes in de toekomst en hopelijk zien we je nog eens verschijnen met een van onze activiteiten!

Lees meer »

Eerste gastspreker Marc Calon

17-05-2021 Op maandag 17 mei was het zover, onze eerste activiteit met gastspreker Marc Calon. Na een korte voorstelronde van het bestuur was het woord aan Marc Calon. Hij heeft een akkerbouwbedrijf en is daarnaast jaren actief geweest als gedeputeerde in de provincie Groningen voor de Pvda. Ook is hij voorzitter geweest van LTO Nederland.

Lees meer »