Onze commissies 

DE REDACTIECOMMISSIE

Wil jij meehelpen aan het schrijven van onze periodieke ledenblad? Help jij ons mee met het schrijven van ons volgende ledenblad? Ben je creatief en goed met opmaak, spelling en schrijven van een tekst. Dan is deze commissie echt wat voor jou! Stuur dan een mail naar bestuur.agri-ceres@hvhl.nl

DE TENTFEESTCOMMISSIE

Ben jij een ervaren tentfeestganger of weet jij wat er voor nodig is om een onvergetelijk feest te geven? Sluit je dan snel aan bij de tentfeestcommissie en help mee met het organiseren van hét tentfeest van het jaar! Stuur een mail naar bestuur.agri-ceres@hvhl.nl

DE REISCOMMISSIE

Wil je een bijdrage leveren aan de reiscommissie? Laat het ons weten!

Lijkt het je leuk om onze jaarlijkse reis te organiseren met enthousiaste mede studenten? Dan is deze commissie echt iets voor jou. Samen stellen jullie de beste reis samen die onvergetelijk in de boeken komt te staan! 
Interesse? Stuur een mail naar bestuur.agri-ceres@hvhl.nl

 

Activiteitencommissie

Vind jij het leuk om nieuwe contacten te leggen met bedrijven en om activiteiten voor je studiegenoten te organiseren? Dan is de activiteitencommissie wat voor jou! 

Kascontrolecommissie 

Deze commissie houd zich bezig met het controleren van de in- en uitgaven binnen de studievereniging. De commissie heeft actief contact met de penningmeester van de vereniging.