Studiereis Denemarken!

Gepubliceerd op 13 september 2023 om 13:39

Het nieuwe schooljaar is begonnen! Ten eerste hopen wij dat jullie een leuke, leerzame en mooie zomervakantie hebben gehad. Wij als bestuur zaten te denken hoe we dat gevoel langer kunnen laten duren. Daarom willen wij graag onze aller eerste buitenlandse reis aankondigen!

De reis is van 19 tot 22 oktober en gaat naar Denenmarken. Het is een 4 daagse excursie waar we een hoop gaan zien en beleven met elkaar.Zo gaan we verschillende bedrijven bezoeken en ook de stad Kopenhagen! Naast de mooie bedrijven die wij gaan bezoeken is er avonds ook zeker de mogelijkheid om met z’n allen een drankje te nuttigen. Dus neem je stapschoenen mee!

Voor onze leden kunnen we deze reis aanbieden voor maar liefst 200 euro. Twijfel daarom niet om je aan te melden voor de vereniging want niet-leden worden uitgeloot voor de plekken die over zijn in de bus en betalen 300 euro. De prijs is inclusief overnachtingen, ontbijt en lunch. De kosten voor het avondeten is voor eigen rekening.

Er is nog geen aanmelding beschikbaar maar houd onze website en je inbox goed in de gaten voor meer informatie en de aanmelding!Voor nu hopen we jullie enthousiast gemaakt te hebben. Geniet nog van het zonnetje want voor je het weet zit je 7 uur in de bus naar Denemarken!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.