In gesprek met Caroline van der Plas

Gepubliceerd op 23 januari 2023 om 00:09

Caroline van der Plas in gesprek met de leden van Agri-Ceres! Eindelijk was het zover. Na lang wachten kon de activiteit van studievereniging Agri-Ceres plaats vinden. Maandag 23 januari arriveerde niemand minder dan Caroline van der Plas op Van Hall Larenstein. De voorvrouw van de BoerBurgerBeweging ging in gesprek met de agrarische studenten die studeren aan Van Hall Larenstein. Ook Femke Wiersma, die de tweede plek op de landelijke BBB lijst vervult, schoof aan bij het gesprek. Daarnaast kwam de lijsttrekker Abel Kooistra van BBB provincie Friesland halverwege het gesprek binnen. Voldoende vertegenwoordiging voor een mooi gesprek.

Na een introductie over het ontstaan van BBB en de tijdlijn die de partij meemaakte, waardoor ze ervoor staan zoals nu, ontstonden er discussies en diepgaande vragen. Van verschillende kanten uit de agrarische sector werden vragen gesteld. Onderwerpen zoals stikstof en natuur, fosfaat en derogatie, Europese richtlijnen voor de landbouw en de aankomende verkiezingen in maart waren onderdeel van het gesprek.

Na een interessant gesprek met vele studenten werd de avond uiteraard afgesloten met een informele en vooral gezellige borrel. Ook Caroline en Abel sloten hier bij aan, wat een mooie sfeer gaf tijdens de borrel.

Kortom; het was een geweldige avond en een primeur voor SV Agri-Ceres!

Wil jij dit soort activiteiten niet missen? Wordt dan snel lid voor slechts €10,- per jaar en geniet van borrel, lezingen excursies en veel meer!

Bestuur S.V. Agri-Ceres

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.